Målarkurser hösten 2020 

Kurser i Rydénska huset Lundsbrunn 

 

Möhippor & kalas

Håller ni på att planera för någons möhippa, 60-års kalas eller kanske dop eller namnfest. Önskar ni umgås i en vacker miljö, äta gott samt skapa och verkligen göra något tillsammans, ja då kan vi tillsammans med er skapa en upplevelse som passar . Hör av er så kan vi berätta mer om vad vi kan erbjuda i Rydénska huset och Ateljé C.Walker

 

 

Kursen: ​Kreativt måleri- akryl på akvarellark

I måleriet är vatten vår grund, vi arbetar med akrylfärg som går att späda med vatten, en egenskap som gör att färgen kan flöda över pappret utan begränsningar. Just så som vi själva ofta har en önskan om att få leva. ​

Denna målarkurs utgår från att släppa de begränsningar vi alla bär på och som ofta hindrar oss att nå vår potential. Denna kurs vänder sig både till dig som aldrig hållit i en pensel förut och till dig som har erfarenhet av måleri. Till dig som önskar upptäcka friheten och glädjen i måleriet. Här finns inga prestationskrav eller krav på resultat. Du får prova olika tekniker som hjälper dig att hitta ditt sätt att utrycka dig på. Vi låter färgen rinna på kraftiga akvarellpapper, där hittar vi mönster och motiv. Vi arbetar med flytande akrylfärg då den fungerar på samma vis som akvarellfärg men är mer snabbtorkande och tillåter oss att måla större format och lager på lager.

Vi kommer att ha en enklare yogatimme, så kallad mjuk yoga för att kroppen kan behöva slappna av mellan måleriet. Yogan och konsten kompleterarar varandra då de båda är just kravlösa och Linda är van att guida genom yogans avslappnande och rekreativa delar samt kopplar ihop yogan till den kreativa process vi utgår ifrån. Du kan delta även om du aldrig yogat förut och kräver inga förkunskaper. 

Min förhoppning är att du hittar glädjen och kravlösheten i måleriet efter den här kursen och att du har nya tekniker som kan ta dig vidare i din kreativa process, var du än befinner dig just nu.

 

2- dagars kurser 

I kursen ingår allt material och färger samt lunch och fika båda dagarna. 

Enkel mjuk yoga ca en timma. 

 

Vi erbjuder även övernattning på Lundsbrunns B&B. På boendet finns även ett mysigt utespa med bastu och bubbelbad. Middag på kvällen kan vi boka för er på Lundsbrunns kurort om ni önskar.

 

Fredag 10-16

Lördag 10-16.00

Kurs: 2300 kr (Material, yoga, fika och lunch båda dagar)

Kurs med övernattning i dubbelrum samt frukost 3000kr

 

Kursdatum: Inga kursdatum för tillfället

 

 

Håll utkik efter kursbokningar här och på Instagram/Facebook  samt kontakta mig gärna för önskemål. 

 

 


För bokning eller frågor kring kurser och event.

 Kontakta mig här eller maila direkt på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Tel: 0735-272130